Rosa Groen
docent, onderzoeker, journalist
Recente Tweets
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Grappig
Grappig, ik was gisteren bij Cinema Ascona in het oude Philipsgebouw in Leeuwarden - ik zou haast @cinemaascona schrijven, want ze promootten het evenement vooral op Twitter. Los van dat het 'hartstikkene' gaaf was en ik heb ontdekt dat Science Fiction eigenlijk heel leuk kan zijn, merkte ik dat niemand mijn weblog kende.
'Een weblog moet je toch niet verstoppen?' zeiden mijn omstanders. 'Die is er juist om gelezen te worden'.
Misschien ben ik wel te terughoudend voor het bijhouden van een weblog. Of niet het bijhouden, maar het verspreiden. Omdat ik niet het idee heb dat mijn gedachtenspinsels voor anderen interessant zijn.
Maar ik zal het interessant maken lezers! Vanaf nu zal ik iedereen laten weten waar ze te lezen zijn. ZO. 
En een geweldig Paasweekend.

Reacties

Ruben Stern op 03-04-2010 14:25
Een weblog moet je inderdaad niet verstoppen, dat zou een vreemde tegenstrijdigheid zijn. Als een geheime krant of een immer gesloten museum. Je kunt je wel afvragen óf je een weblog moet bijhouden. De kracht (en kunst) van het persoonlijk, één op één en met aandacht voor de ander communiceren wordt meer en meer onderschat, denk ik. Ik vraag me vaak af waaróm de loggers die hun spinsels als een schot hagel de wereld in slingeren - want niet geschoten is altijd mis - dat eigenlijk zo doen. De eerste alinea van één van jouw berichtjes een paar weken geleden, over twitteren, is me uit het hart gegrepen. En ik zal waarschijnlijk wel op Femke stemmen, al vind ik het jammer dat ze zo veel kwebbelt. Maar ja, het is net als met die wasmachines, er is - helaas - geen betere. Zo, dan heb ik zelf ook weer even ongericht gekwebbeld. Ruben
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl