Rosa Groen
docent, onderzoeker, journalist
Recente Tweets
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
MEI
Het is mei en de zon schijnt. Ik heb het gevoel dat ik twee pionnen ben op een gigantisch Ganzenbord, de ene al bijna bij het eind, de ander nog bij het begin. De mogelijkheden in mijn carrière nemen de loop met me. Ik zou kunnen promoveren, als ik dat wil, via een Lectoraat van de Haagse Hogeschool. Er worden mij mogelijkheden geboden, die ver in het verschiet liggen, terwijl ik nog druk ben met het Hier en Nu.
Ik ben een oen als ik het niet doe. Het pionnetje dat bijna bij de finish is, heeft al besloten en gaat alvast met het onderzoek aan de haal. Het andere werkt pas tien maanden bij de Hogeschool en wil eerst het lesgeven onder de knie krijgen, een vak op zich. Bovendien wil zij nog een academisch artikel schrijven en is zij bezig de journalistieke mores te ontdekken.
De uit elkaar getrokken kansen moeten op één lijn komen. Het ene pionnetje moet even in de put, of de gevangenis. Het tweede pionnetje  op een slimme manier een flink aantal passen vooruit gaan. Een combinatie is natuurlijk het beste.
Als het goed is, begin ik in september met onderzoek en blijven het lesgeven en journalistieke werk gewoon doorgaan. Het zou elkaar zelfs kunnen versterken! Waarover het onderzoek gaat, dat horen jullie tegen die tijd wel.

Reacties

Grrrits op 08-06-2011 22:32
 mooi. ik hoop over "presteer het geweer!" en andere pseudomorfe handelingen :-) http://bit.ly/lIL13P
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl